Osmose

Uw pand is uw visitekaartje. Reden te meer om de glas-en gevelreiniging te laten verzorgen door Topclean Dedemsvaart. Topclean Dedemsvaart maakt gebruik van een nieuwe techniek met betrekking tot de glas-en gevelreiniging:

Osmose glas-en gevelbewassing

Osmose glas-en gevelbewassing is een professionele manier om glas, aluminium, kunststof en beplating te reinigen. Deze manier van reinigen is perfect inzetbaar op glas, kozijnen, gevelbeplating, gevelreclame en zonweringen. Osmose glas-en gevelbewassing is een uitkomst om zonder veiligheidsvoorzieningen tot een maximale hoogte van zo'n 15 meter moeiteloos vanaf de grond verschillende oppervlakken te reinigingen.

Hoe werkt het?

Bij osmose glas- en gevelbewassing wordt gebruik gemaakt van puur (osmose) water. Het pure (osmose) water waarmee de telescopische glas-en gevelbewassing wordt uitgevoerd wordt verkregen door een proces waarbij leidingwater gefilterd wordt. Bij gefilterd leidingwater zijn alle bestanddelen zoals zouten, mineralen en kalk uit het water gefilterd. Wat overblijft is puur (osmose) water. Door de eigenschap van puur (osmose) water, een diepreinigend vermogen, worden oppervlakken diep tot in de poriën gereinigd zodat er een optimaal reinigingsresultaat ontstaat.

Voordelen