Glasbewassing

Bij Topclean Dedemsvaart bent u aan het juiste adres voor glasbewassing. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Schone ramen geven een heldere en frisse uitstraling, maar zorgen ook voor het behoud van uw woning en/of bedrijfspand.

Topclean Dedemsvaart kan bij uw woning of bedrijfspand de volledige glasbewassing verzorgen. Of het nu gaat om de buitenzijde, de binnenzijde, het separatieglas, dakramen of dakkapellen; wij verzorgen dit graag voor u. Uw ramen worden door ons op een vakkundige en milieuvriendelijke wijze gereinigd. Kozijnen worden standaard meegenomen! Afhankelijk van uw specifieke situatie werken wij op traditionele wijze of met behulp van osmose glasbewassing (telescopische glasbewassing).

Traditionele glasbewassing

In de meeste situaties kunnen de ramen van uw woning of bedrijfspand op de traditionele manier gewassen worden. Dit houdt in dat een ladder, inwasser en trekker voldoen. In speciale situaties wordt gebruik gemaakt van hoogwerkers.

Telescopische glasbewassing

Dit is een systeem dat wordt gebruikt om alles tot maximaal 15 meter moeiteloos vanaf de grond te bewassen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld ramen die moeilijk te bereiken zijn met een hoogwerker. Bij telescopische glasbewassing (telescopische reiniging) wordt gebruik gemaakt van puur (osmose) water. Deze methode levert streeploos resultaat, een mindere snelle herbevuiling en is milieuvriendelijk.

Meer info over Osmose glas- en gevelbewassing (telescoopreiniging)