Anti-spin behandeling

Spinnenoverlast? Met een anti-spin behandeling voorkom je spinnenoverlast, spinnenwebben en spinnenuitwerpselen op o.a. woningen, bedrijfspanden, caravans, boten etc.

Topclean Dedemsvaart wil u graag van uw spinnenprobleem afhelpen, maar wel op een milieuvriendelijke manier. Om deze reden werken wij met een gecertificeerd biologisch anti-spinnen product.

De behandeling

Eerst verwijderen wij de spinnenwebben en spinnenresten van uw woning, bedrijfspand, tuinhuis, terras, schutting, tuinset en speeltoestellen. Hierna behandelen wij met een nevelspuit alle looproutes en schuilplekken waar spinnen en/of insecten zich ophouden. Na de behandeling is de ondergrond bedekt met een vuilafstotende beschermlaag waardoor de spinnenwebben niet meer hechten en de spin vertrekt.

Hoelang effectief?

Hoelang blijft de impregnerende werking van het anti-spin product effectief? Na de anti-spinbehandeling zijn de behandelede oppervlakten afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie, tot 6 maanden lang beschermt tegen spinnen en/of insecten en hun uitwerpselen. Door deze plaatsen twee keer per jaar te behandelen kunt u tot het hele seizoen spin vrij blijven.